Loading the content... Loading depends on your connection speed!

+ 370 5 2120012 Užsisakyti skambutį

Perskambyti telefono numeris
(darbo dienos 9:00-17:00)

Kaip į Jūs kreiptis

You are on the site over 5 minutes and still
nothing selected. Consultant can
call you back and help with the choice.

Ar norite gauti informaciją apie naujienas ir akcijas el. paštu?

El. pašto adresas

* Pažadame ne siųsti Jums ‚spam

« Grįžti atgal

FITOTAL (500 ml)

New
  • Aprašymas

    Prekės aprašymas

    Fitotalas priklauso naujos klasės biologiškai aktyvioms medžiagoms (ekotolams), kurias galima įtraukti į metabolikų arba postbiotikų grupę. Tai patys įvairiausi aktyvūs junginiai, esantys bakterijų-saprofitų gyvybinės veiklos produktais. Fermentacijos procese įvairių augalų (rugių, kviečių, avižų ir kt.) bakterijų pagalba susidaro medžiagos, pavadintos ekotolais.

    Fitotalas – daugiakomponentis sudėtingas bakterijų gyvybinės veiklos produktas, kuriame atrandamos pačios įvairiausios medžiagos – vitaminai, mikroelementai, oligosacharidai, organinės rūgštys, terpenoidai, flavonoidai, kumarinai, biogeniniai aminai, oligopeptidai, ir kt. medžiagos. Tuo pačiu metu – tai vientisas produktas, o ne atskirų augalinių komponentų ekstraktas. Vartojant išoriškai turi ryškiai išreikštą priešuždegiminį efektą, pagreitina  reparacinius procesus, padeda audinių regeneracijai.

    Maisto papildas

    FITOTAL

    Grynasis kiekis: 500 ml (skystis)

    Sudedamosios dalys: vanduo, džiovinti avižų ir kviečių stiebai, džiovinti dilgelės (lot. Urtica) lapai ir šaknys, džiovinti rykštenės (lot. Solidago) žiedai, džiovinti siauralapio gauromečio (lot. Chamerion angustifolium) lapai ir žiedai, džiovinti paprastosios trūkažolės (lot. Cichorium intybus) lapai ir stiebai, džiovinti vaistinės dirvuolės (lot. Agrimonia eupatoria) lapai ir stiebai, džiovinti paprastojo kiečio (lot. Artemisia vulgaris) lapai ir stiebai, džiovinti karčiojo kiečio (lot. Artemisia absinthium) lapai ir stiebai, džiovinti beržų (lot. Betula) lapai, džiovinti takažolės (lot. Polygonum aviculare) lapai ir stiebai.

      15 ml 50 ml
    Avižų ir kviečių stiebai 225 mg 750 mg
    Dilgelės lapai ir šaknys 60 mg 200 mg
    Rykštenės žiedai 30 mg 100 mg
    Siauralapio gauromečio lapai ir žiedai 30 mg 100 mg
    Paprastosios trūkažolės lapai ir stiebai 30 mg 100 mg
    Vaistinės dirvuolės lapai ir stiebai 30 mg 100 mg
    Paprastojo kiečio lapai ir stiebai 15 mg 50 mg
    Karčiojo kiečio lapai ir stiebai 15 mg 50 mg
    Beržų lapai 15 mg 50 mg
    Takažolės lapai ir stiebai 15 mg 50 mg

    Rekomenduojama paros dozė: 15-50 ml.

    Vartojimo būdas: Maisto papildas ruošiamas vartojimo dienos išvakarėse. 15-50 ml Fitotal‘o sumaišoma su 200 ml šilto (apie 40⁰C) virinto vandens ir ⅓ arb. šaukštelio cukraus arba medaus. Gautas skystis paliekamas nakčiai ir geriamas kitą dieną.

    Paruoštą maisto papildą rekomenduojama gerti tris kartus per dieną lygiomis dalimis prieš valgį: iš ryto, 30 min. prieš pietus ir prieš miegą. Vartojimo kursas nuo 3-jų iki 8-ių savaičių. Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės.

    Išoriniam vartojimui naudoti neskiestą aplikacijų, tamponų, lašelių, tepalų pavidalu, lokaliai padengiant problemines zonas.

    Nevartoti, jeigu yra padidėjęs jautrumas vienai iš maisto papildo sudedamųjų dalių.

    Maisto papildas neturi būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Laikyti 15-25⁰C temperatūroje, sausoje, vaikams nepasiekiamoje vietoje. Saugoti nuo šviesos ir šilumos. Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas.
    Gamintojas: UAB „Ekotolas“, Durpių g. 26-4, Vilnius, Lietuva.

    Serija: žr. ant pakuotės.

  • Custom Tab For All Products

Naujienos

Fermentuotas maistas turi daug probiotikų ir gali būti naudingas kovojant su nerimo sutrikimais. Тokie rezultatai buvo paskelbti žurnale Psychiatry Research. Pas 710 tyrimo dalyvius buvo įvertinti nervingumo ir socialinio nerimo lygis ir vartojamo fermentuoto maisto kiekis. Buvo įvertinami atsakymai apie
Skaityti daugiau

0,5 kg vištienos filė 1 svogūnas 3 skiltelės česnako 1 morka 1 cukinija petražolės, krapai, kuminas, druska Supjaustytą svogūną, česnaką ir daržoves lengvai apskrudinti įkaitintoje keptuvėje su alyvuogių aliejumi. Į apkeptas daržoves sudėti kubeliais supjaustytą vištieną. Kepti visą laiką maišant, po
Skaityti daugiau

Žurnale Scientific Reports paskelbti vakciną prieš ėduonį sukūrusių Kinijos mokslininkų darbo rezultatai. Ėduonies išsivystimo priežastimi laikomi burnos ertmėje gyvuojančios bakterijos Streptococcus mutans. Šie mikrobai išskiria pieno rūgštį, kuri sukelia dantų akmenis, kurie sugriauna dantų emalę. Vakcinos prieš ėduonį ideja mokslininkų
Skaityti daugiau

Probiotikų paskirimas keičia žarnyno mikroflorą. Toks mikrobiotos normalizavimas gali padėti išvengti encefalopatijos kaip kepenų cirozės komplikacijos išsivystymo. Centrinės nervų sistemos funkcijų sutrikimas, iki pat encefalopatijos išsivystymo – dažna cirozių komplikacija. 45% atvejų kepenų cirozė sukelia hepatinę encefalopatiją, nes kepenys nesugeba
Skaityti daugiau

Žurnale „Headache“ buvo paskelbtas tyrimas apie migrenos rūšį, dažnai kamuojantį daugelį moterų. Kalba eina apie galvos skausmą, atsirandantį menstruacijos pabaigoje. Anksčiau jis nebuvo laikomas atskira forma, o buvo nagrinėjamas kaip viena iš migrenos rūšių. Tyrime dalyvavo 30 moterų, kurios menstruacinio
Skaityti daugiau

Paieška pagal ingredientus

Mūsų svetainė palaiko mobilųjį internetą ir įrenginius "Android" ir "iOS"