Loading the content... Loading depends on your connection speed!

+ 370 5 2120012 Užsisakyti skambutį

Perskambyti telefono numeris
(darbo dienos 9:00-17:00)

Kaip į Jūs kreiptis

You are on the site over 5 minutes and still
nothing selected. Consultant can
call you back and help with the choice.

Ar norite gauti informaciją apie naujienas ir akcijas el. paštu?

El. pašto adresas

* Pažadame ne siųsti Jums ‚spam

« Grįžti atgal

Muilas „Baltijos gintaras“ 100 g

Muilas „Baltijos gintaras“ 100 g

2.80€
Prekės kodas: 4779031570191-MUILAS-BALTIJOS-GINTARAS

Iš sviestmedžių aliejaus ir gintaro

Turi saldų medaus ir karamelės aromatą



  • Aprašymas

    Prekės aprašymas

    Rankų darbo muilas. Muilo gaminimui naudojame tik švarius smulkius gintaro gabaliukus. Muilo gamybai nenaudojama vandens. Labai švelnus poveikis odai dėka ilgam brendimo procesui (ne mažiau 1 mėnesio).

    ✓ Pagamintas iš ekologiškų aliejų ir praturtintas vitaminu E;
    ✓ Vietoj vandens muilo gamybai panaudotas pienas, kuris suteikia jam ypatingo švelnumo;
    ✓ Muilas gaminamas esant žemai temperatūrai iki 40 °С, todėl išsaugomos visos vertingiausios medžiagų savybės.

    Kaip naudotis?
    Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių. Naudojant geriausia laikyti sausoje muiline.

    Sudėtis: sviestmedžių aliejus*, pienas, palmių aliejus*, kokosų aliejus*, alyvuogių aliejus*, natrio hidroksidas, augalinis glicerinas*, aromatas, gintaras, medus, karamelė, vitaminas E*.

    * ekologiški sertifikuoti komponentai

  • Custom Tab For All Products

Naujienos

Fermentuotas maistas turi daug probiotikų ir gali būti naudingas kovojant su nerimo sutrikimais. Тokie rezultatai buvo paskelbti žurnale Psychiatry Research. Pas 710 tyrimo dalyvius buvo įvertinti nervingumo ir socialinio nerimo lygis ir vartojamo fermentuoto maisto kiekis. Buvo įvertinami atsakymai apie
Skaityti daugiau

0,5 kg vištienos filė 1 svogūnas 3 skiltelės česnako 1 morka 1 cukinija petražolės, krapai, kuminas, druska Supjaustytą svogūną, česnaką ir daržoves lengvai apskrudinti įkaitintoje keptuvėje su alyvuogių aliejumi. Į apkeptas daržoves sudėti kubeliais supjaustytą vištieną. Kepti visą laiką maišant, po
Skaityti daugiau

Žurnale Scientific Reports paskelbti vakciną prieš ėduonį sukūrusių Kinijos mokslininkų darbo rezultatai. Ėduonies išsivystimo priežastimi laikomi burnos ertmėje gyvuojančios bakterijos Streptococcus mutans. Šie mikrobai išskiria pieno rūgštį, kuri sukelia dantų akmenis, kurie sugriauna dantų emalę. Vakcinos prieš ėduonį ideja mokslininkų
Skaityti daugiau

Probiotikų paskirimas keičia žarnyno mikroflorą. Toks mikrobiotos normalizavimas gali padėti išvengti encefalopatijos kaip kepenų cirozės komplikacijos išsivystymo. Centrinės nervų sistemos funkcijų sutrikimas, iki pat encefalopatijos išsivystymo – dažna cirozių komplikacija. 45% atvejų kepenų cirozė sukelia hepatinę encefalopatiją, nes kepenys nesugeba
Skaityti daugiau

Žurnale „Headache“ buvo paskelbtas tyrimas apie migrenos rūšį, dažnai kamuojantį daugelį moterų. Kalba eina apie galvos skausmą, atsirandantį menstruacijos pabaigoje. Anksčiau jis nebuvo laikomas atskira forma, o buvo nagrinėjamas kaip viena iš migrenos rūšių. Tyrime dalyvavo 30 moterų, kurios menstruacinio
Skaityti daugiau

Paieška pagal ingredientus

Mūsų svetainė palaiko mobilųjį internetą ir įrenginius "Android" ir "iOS"