Loading the content... Loading depends on your connection speed!

+ 370 5 2120012 Užsisakyti skambutį

Perskambyti telefono numeris
(darbo dienos 9:00-17:00)

Kaip į Jūs kreiptis

You are on the site over 5 minutes and still
nothing selected. Consultant can
call you back and help with the choice.

Ar norite gauti informaciją apie naujienas ir akcijas el. paštu?

El. pašto adresas

* Pažadame ne siųsti Jums ‚spam

Moliūgas visada džiugina mūsų akį savo spalva. Tačiau ne visi mėgsta jo specifinį skonį. Tai galima pakeisti, suteikiant pikantiškumo ir aromato! Kvapnus užkandis Moliūgo dalį kruopščiai nulupkite ir išimkite sėklas, supjaustyti gabaliukais. Iškepti alyvuogių aliejuje, maišant 3-5 minutes. Pridėti 2 skiltelės česnako ir šiek tiek kumino (zira), pridėti druskos pagal skonį. Galima apšlakstyti šiek tiek padažu „teriyaki“ ir pabarstyti žalumynais. Paruošta!

Kvapnus užkandis

Moliūgas visada džiugina mūsų akį savo spalva. Tačiau ne visi mėgsta jo specifinį skonį. Tai galima pakeisti, suteikiant pikantiškumo ir aromato!

  • Moliūgo dalį kruopščiai nulupkite ir išimkite sėklas, supjaustyti gabaliukais.

Kvapnus užkandis 1

Moliūgas visada džiugina mūsų akį savo spalva. Tačiau ne visi mėgsta jo specifinį skonį. Tai galima pakeisti, suteikiant pikantiškumo ir aromato!  Moliūgo dalį kruopščiai nulupkite ir išimkite sėklas, supjaustyti gabaliukais.  Iškepti alyvuogių aliejuje, maišant 3-5 minutes.  Pridėti 2 skiltelės česnako ir šiek tiek kumino (zira), pridėti druskos pagal skonį. Galima apšlakstyti šiek tiek padažu „teriyaki“ ir pabarstyti žalumynais.

  • Iškepti alyvuogių aliejuje, maišant 3-5 minutes.

Kvapnus užkandis

  • Pridėti 2 skiltelės česnako ir šiek tiek kumino (zira), pridėti druskos pagal skonį. Galima apšlakstyti šiek tiek padažu „teriyaki“ ir pabarstyti žalumynais. Paruošta!

Moliūgas visada džiugina mūsų akį savo spalva. Tačiau ne visi mėgsta jo specifinį skonį. Tai galima pakeisti, suteikiant pikantiškumo ir aromato!  Moliūgo dalį kruopščiai nulupkite ir išimkite sėklas, supjaustyti gabaliukais.  Iškepti alyvuogių aliejuje, maišant 3-5 minutes.  Pridėti 2 skiltelės česnako ir šiek tiek kumino (zira), pridėti druskos pagal skonį. Galima apšlakstyti šiek tiek padažu „teriyaki“ ir pabarstyti žalumynais.

Komentarai yra uždaryti.

Mūsų svetainė palaiko mobilųjį internetą ir įrenginius "Android" ir "iOS"