Loading the content... Loading depends on your connection speed!

+ 370 5 2120012 Užsisakyti skambutį

Perskambyti telefono numeris
(darbo dienos 9:00-17:00)

Kaip į Jūs kreiptis

You are on the site over 5 minutes and still
nothing selected. Consultant can
call you back and help with the choice.

Ar norite gauti informaciją apie naujienas ir akcijas el. paštu?

El. pašto adresas

* Pažadame ne siųsti Jums ‚spam

Salotos su garbanotais kopūstais Kale

Salotos su garbanotais kopūstais Kale

Ši retai sutinkama kopūstų rūšis savo sudėtyje turi didelį kiekį karotino, baltymo ir kalcio – kur kas daugiau negu kitos kopūstų rūšys. Savo kaloringumu ji taip pat nelabai panaši į kopūstą – 100 g. yra 50 kkalorijų, tai gerokai viršija įprastus kopūstų skaičius. Pagal maistines savybes ir sudėtį yra labiau panaši į chia sėklas. Ją galima papildyti įvairius patiekalus, bet geriausiai valgyti žalią.

Salotos su garbanotais kopūstais Kale

  • 3 lapai garbanoto (lapinio) kopūsto Kale
  • 5-6 vnt. topinambų (bulvinių saulėgrąžų)
  • 1 morka
  • druska, pipiras, balzaminis actas, alyvuogių aliejus

Burokine tarka sutarkuokite topinambą ir morkas. Kale lapus smulkiai supjaustykite plonomis juostelėmis. Daržoves suberti į dubenį, pagardinti druska, pipirais, balzaminiu actu ir apšlakstyti alyvuogių aliejumi.

Salotos su garbanotais kopūstais Kale

Salotos su garbanotais kopūstais Kale

Komentarai yra uždaryti.

Mūsų svetainė palaiko mobilųjį internetą ir įrenginius "Android" ir "iOS"