Loading the content... Loading depends on your connection speed!

+ 370 5 2120012 Užsisakyti skambutį

Perskambyti telefono numeris
(darbo dienos 9:00-17:00)

Kaip į Jūs kreiptis

You are on the site over 5 minutes and still
nothing selected. Consultant can
call you back and help with the choice.

Ar norite gauti informaciją apie naujienas ir akcijas el. paštu?

El. pašto adresas

* Pažadame ne siųsti Jums ‚spam

Vaisinis pyragas iš naminės tešlos

Vaisinis pyragas

  • Naminė sluoksniuota tešla: 400 g kvietinių miltų, 200 g viso grūdo kvietinių miltų, 400 g sviesto, stiklinė šalto vandens, 0,5 a. š. druskos. Paruošti sluoksniuotą tešlą, tarkuojant šaltą sviestą, dalimis dedant miltus ir pilant vandenį.  Paruoštą tešlą sudėti į šaldytuvą ir pradėti ruošti įdarą.
  • Įdarui reikės: 5 rabarbarų stiebų, 2 valg. š. cukraus, 100 g džiovintų abrikosų, razinų ir mėgstamų riešutų. Rabarbarus apibarstyti cukrumi ir leisti pastovėti kol išsiskirs sultys. Skystį nupilti.

Iškočioti plonai tešlą, sudėti įdarą ir uždengus kitu tešlos lakštu gerai užspausti kraštus.

Vaisinis pyragas   Vaisinis pyragas iš naminės tešlos

Galima pabarstyti cinamonu. Kepti 30 min. 180°C.

aisinis pyragas iš naminės tešlos

Komentarai yra uždaryti.

Mūsų svetainė palaiko mobilųjį internetą ir įrenginius "Android" ir "iOS"